Blik op 2L: Koops zwaait nu al af bij Valthermond

Albert Koops is niet langer trainer van v.v. Valthermond. Koops, die na de zomerstop aan de slag gaat bij WKE ‘ 16, heeft van het bestuur toestemming gekregen om zijn taken nu al over te dragen. Mede door de medewerking van Rolder Boys staat Kenny Koning al per 1 mei aan het roer bij de Mondkers.

Besmettingsgevaar

Koops ziet dat hij tijdens zijn werkzaamheden regelmatig kans loopt op het oplopen van een besmetting met Covid-19. Voor de oefenmeester om de contacten met de spelersgroep van de blauw-witten te stoppen. Op verzoek van Valthermond heeft het bestuur van klassegenoot Rolder Boys ingestemd met het vervroegd laten gaan van trainer Kenny Koning, die al als opvolger van Koops was vastgelegd. Daarmee komt het driejarig trainerschap van Albert Koops tot een afronding.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Jos Schaart nieuwe hoofdtrainer SJS

SJS heeft voor het seizoen 2020-2021 een nieuwe hoofdtrainer gevonden.

Transfertalk

Overzicht van de transfermutaties van de Kanaalstreekclubs.