Blik op 2L: Koops zwaait nu al af bij Valthermond

Albert Koops is niet langer trainer van v.v. Valthermond. Koops, die na de zomerstop aan de slag gaat bij WKE ‘ 16, heeft van het bestuur toestemming gekregen om zijn taken nu al over te dragen. Mede door de medewerking van Rolder Boys staat Kenny Koning al per 1 mei aan het roer bij de Mondkers.

Besmettingsgevaar

Koops ziet dat hij tijdens zijn werkzaamheden regelmatig kans loopt op het oplopen van een besmetting met Covid-19. Voor de oefenmeester om de contacten met de spelersgroep van de blauw-witten te stoppen. Op verzoek van Valthermond heeft het bestuur van klassegenoot Rolder Boys ingestemd met het vervroegd laten gaan van trainer Kenny Koning, die al als opvolger van Koops was vastgelegd. Daarmee komt het driejarig trainerschap van Albert Koops tot een afronding.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Valthermond legt Huizingh langer vast

Op de laatste dag van het trainingskamp in Turkije bezegelden het bestuur van Valthermond ...

Mishandeling zorgt voor onrust bij GKC

Het ging zondag goed mis na een teamuitje bij de voetbalvereniging GKC.

Programma Jan Bralten Zaalvoetbaltoernooi 20 december

Overzicht van de wedstrijden die vandaag gespeeld worden op het Jan Bralten Zaalvoetbaltoernooi in ...