SJS sluit seizoen af tegen Buinerveen

SJS sluit zaterdag het seizoen af met een oefenwedstrijd tegen Buinerveen.

Aankomende zaterdag 3 juli sluit SJS een bewogen en vooral verloren voetbalseizoen af met een oefenwedstrijd tegen zondag vijfdeklasser v.v. Buinerveen. De wedstrijd wordt om 17.00 uur afgetrapt en staat onder leiding van scheidsrechter Kuipers.

SJS, nog altijd vierdeklasser, was vlak vóór het uitbreken van de Corona pandemie, in het bezit van een periodetitel om de zo gewilde stap naar de 3e klasse te maken. In het begin van dit seizoen werden er nog wel wedstrijden gespeeld (oefen, beker en 3 competitieduels), maar ook toen ging alles weer op slot.

Trainingsarbeid

In de tussentijd heeft nieuwbakken trainer Jos Schaart (die ook komend seizoen weer voor de groep staat) flink veel energie gestoken in de trainingsarbeid van de spelers. Op alle mogelijke manieren en binnen alle beperkende maatregelen loont het nu eindelijk om het seizoen af te sluiten met een heuse oefenwedstrijd tegen een andere vereniging.

Ervaren krachten

Buinerveen, onder leiding van Willy Kral, versterkte zich in de afgelopen transferperiode, met enkele ervaren krachten die overkwamen van zondag tweedeklasser v.v. Nieuw-Buinen. SJS hoopt op een mooi slot met een sportieve en leuke wedstrijd, waarbij we allemaal weer een beetje het gevoel krijgen dat we op de goede weg terug zijn en volgend seizoen weer voor het echie mogen gaan strijden.

Publiek is welkom, maar houdt rekening met elkaar en heb begrip voor het feit dat Corona altijd nog niet uit onze levens verdwenen is.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Bellingwolde verlengt met Tseard van der Meer

Bellingwolde en Tseard van der Meer zetten hun samenwerking voort in het seizoen 2022-2023.

Nieuw Buinen heerst in “De Koel”

Een leuke voetbalavond lag in het verschiet in sporthal “De Koel” in Borger. Zeker ...

Smilde ’94 en Thom de Vries verlengen samenwerking

Smilde '94 en Thom de Vries zetten ook in het seizoen 2022-2023 de samenwerking ...