DZOH, Achilles 1894, LTC en Drenthina bekeren verder

Vier ploegen uit de zaterdag tweede klasse J hebben zicht geplaatst voor de volgende ronde van de beker.

SVBO – DZOH

DZOH liet tegen SVBO nog maar eens zien dat het komend seizoen een serieuze titelkandidaat is in de zaterdag tweede klasse J. De ploeg uit de Rietlanden won met 0-4 in Barger-Oosterveld. Yorick Zweerink, Max Heijnen, Bjorn Jansen en Tim Aasman waren trefzeker voor DZOH. De Emmenaren wonnen eerder al met 6-0 van Pesse en zijn daardoor zeker van de volgende ronde. Dinsdagavond wordt het duel tegen Valthermond nog uitgespeeld.

Zuidwolde – Achilles 1894

Achilles 1894 heeft zich geplaatst voor de volgende ronde van de beker. De Achillianen wonnen met 0-2 van Zuidwolde en werden daardoor eerste in de poule. Mart Oosting was trefzeker voor de Assenaren. De eerste bekerwedstrijd tegen WKE ’16 werd met 1-0 gewonnen en dus gaat Achilles ongeslagen door naar de volgende ronde.

LTC – Noordster

Ook het Asser LTC is door naar de volgende ronde van de beker. Een 1-1 gelijkspel tegen Noordster volstond voor plaatsing. LTC keek eerst wel tegen een achterstand aan, nadat Aaron Meijerhof de gasten op voorsprong had gezet. Marc Heerings maakte voor rust weer gelijk en dat bleek uiteindelijk ook de eindstand. LTC  won eerder al van Nieuw Buinen en speelde gelijk tegen Stadskanaal, waardoor de Assenaren ongeslagen door gaan naar de volgende ronde.

Germanicus – Drenthina

Het is Drenthina gelukt om zich te plaatsen voor de volgende bekerronde. De Emmenaren begonnen het toernooi met een nederlaag tegen Elim, maar wonnen vervolgens van Dalen en Germanicus. In Coevorden keek men bij rust nog wel tegen een 1-0 achterstand aan. Roelof van Dijk had Germanicus aan de leiding gebracht, maar in de tweede helft draaide Drenthina de wedstrijd om. Via Resom Roemahlewang, Roland Koop en Koen Dekens liep Drenthina na rust uit naar een 1-3 overwinning.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Terug in de tijd: Westerwolde handhaaft zich in vierde klasse

Westerwolde heeft zich weten te handhaven in de vierde klasse na een ruime overwinning ...

JVV verliest met ruime cijfers van Zwartemeerse Boys

JVV verloor opnieuw met ruime cijfers, dit keer van Zwartemeerse Boys.

Stadskanaal verspeelt dure punten tegen Erica

Stadskanaal kwam niet tot scoren en Erica ook niet, een gelijkspel was het gevolg.