Overzicht 5e klasse F: NWVV dichtbij periodetitel, winst voor SETA en Scheemda

NWVV, SETA en SC Scheemda wisten alleen hun inhaalwedstrijden te winnen.

Harkstede – NWVV: 1-2

NWVV heeft een goede stap richting de eerste periodetitel gezet. De Nieuw-Weerdingers wisten tegen Harkstede hun ongeslagen reeks voort te zetten. Makkelijk ging het niet voor de koploper, dat uiteindelijk moeizaam met 1-2 wist te winnen. Marco Schipper en Roy Super leidden de Nieuw-Weerdingers naar drie belangrijke punten en polepositie voor de eerste periodetitel. Die kan men volgende week binnen halen op bezoek bij SETA.

SETA – Muntendam: 4-0

SETA won het gestaakte duel tegen Muntendam vrij eenvoudig. Het duel werd vorige keer gestaakt na vijftig minuten spelen bij een beenbreuk van Muntendam-speler Lennart Weijnans bij de stand van 0-0. Het duel werd hervat met een penalty, die feilloos werd binnen geschoten door Jeroen Buurke. Vlak erna scoorde Robin van den Dries de 2-0. Via een eigen doelpunt van Muntendam-speler Kevin Keizer en nogmaals een goal van Van den Dries liep SETA uiteindelijk uit naar een simpele 4-0 overwinning.

SC Scheemda – Veendam 1894: 3-1

Scheemda heeft het inhaalduel tegen Veendam 1894 met 3-1 gewonnen en meld zich daardoor in de top van de ranglijst van de zaterdag 5e klasse F. Bij de thuisploeg had Danny Blaauw een belangrijke rol, de goalgetter maakte twee van de drie goals voor Scheemda. Thijs Heeg maakte de andere treffer voor de thuisploeg. Voor Veendam was Harrie Hulsing trefzeker. Door de overwinning steeg Scheemda naar plek drie op de ranglijst en heeft het een achterstand van vier punten op koploper NWVV.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Nieuw Buinen verliest van VKW

Nieuw Buinen verloor van VKW, maar plaatste zich desondanks voor de volgende ronde van ...

Fotoverslag: Pekelder Boys verre van veilig

Handhaving voor Pekelder Boys lijkt tot stand te moeten komen via een dubbele ontmoeting ...

Musselkanaal opnieuw met lege handen

Tegen Asser Boys leed Musselkanaal alweer de vierde nederlaag op rij. Misschien had de ...