Voetbalvereniging Veelerveen verlengt contract met Dekker

Veelerveen en hoofdtrainer Boelo Dekker gaan ook volgend seizoen met elkaar verder.

De voetbalvereniging Veelerveen heeft het contract verlengd met de hoofdtrainer, Boelo Dekker. Dekker werd afgelopen zomer opnieuw gecontracteerd en staat momenteel met zijn team ongeslagen aan kop in de vijfde klasse C.

Brede selectie

Dekker sprak bij aanvang van het seizoen al uit dat hij er zin in had, nu de vereniging over een brede selectie beschikt. Blessureleed, schorsingen of andere omstandigheden kunnen nu goed worden opgevangen. Nieuw talent dient zich ook alweer aan. Alle reden voor de vereniging en Dekker om de samenwerking nog een jaar voort te zetten. Een samenwerking die tot dusver succesvol verloopt. Alle zeven wedstrijden werden gewonnen.

Assistent

De selectie is momenteel zo breed, dat de trainingen op dinsdag en donderdag vragen om een assistent. Veelerveen heeft daarom een vacature uitgeschreven, waar nog steeds op gereageerd kan worden. Gezocht wordt iemand die loyaal en betrokken is en die spelers goed kan motiveren. De volledige vacaturetekst kan hier teruggelezen worden. Reageren kan door een motivatie te sturen naar info@vvveelerveen.nl

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Bondscoach Sarina Wiegman verrast V.V. Nieuw Buinen met driejarig ING sponsorcontract

Nieuw Buinen wil het vrouwenvoetbal binnen de club verder uitbreiden en krijgt daarbij steun ...

Jeugdvoetbal in de meivakantie

Een tweedaagse voetbalclinic bij SPW. Een voetbalvaardighedencircuit bij SC Stadskanaal. Voetbaldagen bij Ter Apel ...