Gert Sterken nieuwe hoofdtrainer GKC

Met ingang van het seizoen 2022-2023 is Gert Sterken de nieuwe hoofdtrainer van zondag vijfdeklasser GKC.

Foto, Gert Sterken (midden) is vanaf komend seizoen de nieuwe trainer van GKC.

Met ingang van het seizoen 2022-2023 is Gert Sterken de nieuwe hoofdtrainer van GKC. De oud-speler van GKC volgt daarmee Cees Huizing op, die na drie seizoenen vertrekt bij de Gasselters.

GKC is Huizing dankbaar voor de afgelopen drie seizoenen en hoopt het laatste half jaar op een succesvolle en goede manier te kunnen. In de persoon van Sterken vond GKC al snel een nieuwe trainer voor het komende voetbalseizoen. De jonge oefenmeester groeide als speler op in de jeugd van de Gasselters en kwam al vroeg in het trainersvak terecht. Sterken trainde al diverse jeugd- en damesteams en momenteel is hij nog trainer van de JO19-1 van Gieten. Sterken, die in het bezit is van UEFA B en C krijgt van GKC de kans om zijn eerste stappen te zetten als hoofdtrainer bij een eerste elftal. De zondag vijfdeklasser kijkt dan ook uit naar een succesvolle samenwerking en wenst Sterken veel succes het komende seizoen.

Steun ons en doneer vrijblijvend een bedrag zodat wij het amateurvoetbal in en rond de regio van de Kanaalstreek in beeld kunnen en blijven brengen. 

Doneer € -

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like