Wessel Koomans maakt 75e goal voor Gasselternijveen

Wessel Koomans heeft zijn 75e goal weten te maken voor Gasselternijveen. Nieveen won in een doelpuntrijk duel van Wijster.

De 24- jarige Wessel Koomans is er zondagmiddag in de uitwedstrijd tegen Wijster (4e klasse D) in geslaagd zijn 75e goal voor zijn club Gasselternijveen te maken. Wessel Koomans, die als pupil bij v.v. Gasselternijveen begon, werd al op jeugdige leeftijd gescout door FC Groningen. Op zijn 15e keerde hij terug naar Gasselternijveen, waar hij meteen, ondanks zijn jeugdige leeftijd, een belangrijke speler in het eerste elftal van de club werd. Na een uitstapje van drie jaar naar Nieuw Buinen, voetbalt Koomans vanaf het seizoen 2017/2018 al weer een aantal jaren met veel succes voor de Nieveensters. De club is ontzettend blij met haar veel scorende aanvoerder en had voor deze bijzondere gelegenheid een speciaal shirt met opdruk voor hem laten maken. Koomans zag overigens ook nog rood in het duel met Wijster, dat eindigde in een 4-5 overwinning voor Nieveen.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FC Groningen on Tour komt bij VV Pekelder Boys

FC Groningen on Tour komt in de meivakantie naar Pekelder Boys.

Nieuwe voorzitter voor Onstwedder Boys

Onstwedder Boys heeft afscheid genomen van voorzitter Luuk Brugges. Na een periode van zeven ...

Valthermond baas in eigen huis

Woensdag 7 september 2016 was het moment daar voor v.v. Valthermond. Met het ondertekenen ...