Sellingen won op bezoek bij koploper Twedo en boekte zo de tweede fraaie zege in een paar dagen tijd.

Na de mooie derbyzege tegen FC Ter Apel ’96, boekte Sellingen zondag een evenzo fraaie zege op Twedo. In Veenoord werd de koploper getrakteerd op een 1-3 nederlaag. Door de twee overwinningen op rij meldt ook Sellingen zich weer in de bovenste regionen van 3C.

Sellingen opende al snel de score tegen Twedo via Bjorn de Roo en verdubbelde deze halverwege de eerste helft. Een comfortabele voorsprong voor Sellingen, dat verdedigend de zaakjes goed op orde had en na rust zelfs verder uitliep naar een 0-3 voorsprong via Ian de Vrieze. De Sellingers moesten vervolgens wel verder met tien man na een rode kaart voor Dennis Kuiper (2x geel), maar zagen Twedo slechts nog een eretreffer op het scorebord zetten via Jurben Visser. Twedo raakte de koppositie kwijt aan Musselkanaal, Sellingen is gestegen naar plek vijf op de ranglijst.