Dick Scholtens nieuwe trainer MOVV

MOVV heeft voor het seizoen 2022-2023 een nieuwe hoofdtrainer aangesteld in de persoon van Dick Scholtens.

MOVV heeft voor komend seizoen een nieuwe hoofdtrainer aangesteld. Dick Scholtens staat met ingang van het het seizoen 2022/2023 aan het roer van de zondag vierdeklasser. Scholtens is momenteel nog hoofdtrainer van zaterdag vierdeklasser Rood Zwart Baflo, waar hij bezig is aan zijn tweede seizoen. De ervaren Scholtens was eerder ook al hoofdtrainer bij clubs als GVAV, Actief, Gruno, Leek Rodenburg, VV Groningen, Neptunia, Tolbert, TLC en GEO.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2014 – 2015 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het ...