Gasselternijveen wint met overtuiging in Balkbrug

Gasselternijveen had weinig moeite met Balkbrug en won met ruime cijfers.

Gasselternijveen heeft gisteravond met 0-5 gewonnen in en tegen Balkbrug en verstevigde daarmee de derde positie op de ranglijst in de zondag vierde klasse D.

Vol druk vooruit gingen de Nieveensters op zoek na de openingstreffer en dat leverde in de vijfde minuut al de 0-1 op door een doelpunt van Meertens. Nieveen bleef de druk opvoeren en na een mooie combinatie was het Sihasale die na 13 minuten al de 0-2 op het scorebord bracht. Even later was het wederom de beurt aan de goed spelende Meertens die zijn 2e van de avond maakte en daarmee binnen 20 minuten de stand op 0-3 bracht.

Met de handrem erop

Als Gasselternijveen iets nauwkeuriger was geweest had het met rust met 0-6 voor moeten staan. Balkbrug werd maar een keer gevaarlijk met een schot buiten de 16 die op de baal belandde. Na rust speelden de Nieveensters met de handrem erop en werden Meems, Sihasale en Hatzmann gewisseld voor Joep Salomons, Tristan Salomons en Niek Poppinga. De eerste twintig minuten gebeurde er niet veel tot aan de 65e minuut, waar Meertens een mooi assist afleverde op Koomans die beheerst de 0-4 binnen schoot. Daarna drong Nieveen aan om de score hoger te doen uit laten vallen, alleen net zoals in de eerste helft mistte de scherpte voor de goal. Toch was het Niek Poppinga die met een knappe actie de 0-5 eindstand tegen de touwen schoot. Zondag komt DSC’65 op bezoek de ploeg die afgelopen zondag knap won van Titan.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like