DZOH ontslaat per direct Bert Doldersum

DZOH heeft per direct afscheid genomen van hoofdtrainer Bert Doldersum.

De wegen van DZOH en Bert Doldersum scheiden per direct. De zaterdag tweedeklasser zou na dit seizoen al afscheid nemen van Doldersum, maar doet dat nu al naar aanleiding van een serie mindere resultaten. Het bestuur van de club wil dit seizoen graag kampioen worden, maar ziet dit onder leiding van Doldersum niet meer gebeuren.

Gek genoeg verloor DZOH dit seizoen nog geen enkele wedstrijd, maar verspeelde het in de laatste weken wel de koppositie in de zaterdag 2e klasse J door de vele gelijke spelen. Daardoor staat de ploeg inmiddels drie punten achter de nieuwe koploper Gorecht.

Geen vertrouwen meer

Het bestuur van DZOH heeft er echter geen vertrouwen meer in dat Doldersum het nog kan omdraaien in het restant van het seizoen en besloot daarom de trainer per direct te ontslaan. De chemie tussen spelers en trainer zou niet meer voldoende zijn om het seizoen af te maken.

Roy Stroeve neemt tijdelijk tot het einde van het seizoen de honneurs waar. Volgend seizoen is Marc van Meel de nieuwe hoofdtrainer van DZOH, die nu nog actief is als trainer van Noordscheschut. Doldersum wordt komend seizoen trainer van Raptim.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Oproep: Oefenwedstrijd gezocht

FC Ter Apel '96 is op zoek naar een oefenwedstrijd.

Alteveer en Johan Postma na drie jaar uit elkaar

De wegen van Alteveer en Johan Postma gaan scheiden na afloop van het huidige ...

De Treffer ’16 kan komend seizoen voetballen in Tweede Exloërmond

De Treffer '16 kan komend seizoen gewoon weer voetballen in Tweede Exloërmond.