Onstwedder Boys en Fit Boys in evenwicht

Onstwedder Boys en Fit Boys maakten er geen hoogstaande wedstrijd van, beide ploegen hielden een punt over aan het duel.

Onstwedder Boys is de competitie gestart met een 1-1 gelijkspel tegen degradant Fit Boys. Gezien de krachtsverhoudingen was dit over de hele wedstrijd gezien een juiste afspiegeling.

In een niet al te hoogstaande wedstrijd was het in eerste kwartier vooral aftasten van beide kanten. Kansen bleven dan ook uit, maar gedurende de eerste helft vorderde kwamen die er wel. De eerste mogelijkheid was voor de gasten via Jarno Sterenborg, die stuitte op Fit Boys-goalie Niels van der West. Fit Boys kreeg vervolgens ook een aardige mogelijkheid, maar schoot via Julian Boom net over.

In evenwicht

De thuisploeg schoot zichzelf na 25 minuten spelen wel op voorsprong. Jelmer van Dijk verschalkte met een hard en strak schot doelman Rein Koudstaal. Lang bleef de voorsprong niet staan, Harm Visser verrasste Van der West met een vrije trap vanaf grote afstand: 1-1. Fit Boys kreeg op slag van rust nog een grote kans op de 2-1, maar Matthijs Bonnen trof het houtwerk.

In de tweede helft zakte het spelpeil naar en bedenkelijk niveau en waren de kansen op een hand te tellen. Lars Hilbert stichtte namens de thuisploeg een aantal keren gevaar, terwijl Gerko Scheper dat voor Onstwedders Boys deed. Gescoord werd echter niet in de tweede helft, waardoor het bij 1-1 bleef.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Ter Apel ’96 maakt half dozijn en wint

Ter Apel '96 heeft er in de wedstrijd tegen OVC '21 geen gras over ...

Valthermond vergeet WVV pijn te doen

Al snel na de nederlaag tegen SC Stadskanaal kreeg de equipe van Harris Huizingh ...