Overzicht zondag 2e klasse L: Zeges voor Valthermond en Musselkanaal

Duidelijke overwinningen voor Valthermond en Musselkanaal.

Foto Kees Rustenhoven, met twee treffers had Dion Schomaker een belangrijk aandeel in de overwinning van Valthermond.

SC Stadspark – Valthermond: 0-3

Vorige week zag Valthermond haar thuiswedstrijd tegen Forward gestaakt worden wegens een ernstige blessure van topscorer Jordy Weggemans. De Mondkers pakten de draad tegen Stadspark echter weer knap op en zegevierden met 0-3. Dion Schomaker, de vervanger van Weggemans, werd direct man van de wedstrijd met twee treffers. Tussendoor nam Erik Jan Veerbeek de 0-2 nog voor zijn rekening. De 0-3 overwinning betekende de derde zege van het seizoen voor Valthermond, dat daardoor nog altijd foutloos is.

Foto’s Kees Rustenhoven: Stadspark – Valthermond

Musselkanaal – Noordster: 3-0

Musselkanaal deed goede zaken door hekkensluiter Noordster met 3-0 te verslaan. Het betekende ook de eerste overwinning van het seizoen voor de Groenwitter, waardoor men steeg naar de achtste plek op de ranglijst in 2K met vier punten uit vier duels. Jordy Oost, Rolf Kayser en Niels Becker waren verantwoordelijk voor de productie van de thuisploeg. Over twee weken wacht de kraker tegen Stadskanaal, dat een punt minder heeft dan Musselkanaal.

Helpman – HOVC: 5-2

HOVC won de eerste twee duels van de competitie, maar leed tegen Helpman de tweede nederlaag op rij. De Groningers hadden in Tim Sanders de man van de wedstrijd. Sanders zorgde met een hattrick voor een 3-0 ruststand, waardoor de wedstrijd al zo goed als beslist was. Na de pauze scoorde Kevin Hofman nog twee keer voor de thuisploeg en maakten een eigen doelpunt van de thuisploeg en een goal van Jelle Siekman de score voor de bezoekers nog wat dragelijker.

Foto’s Rianne van der Laan: Helpman – HOVC

WKE ’16 – ASVB: 4-1

WKE ’16 hield de drie punten op zak tegen ASVB. Lorenzo Hindriks had met twee doelpunten een belangrijk aandeel in de overwinning. Ronald Horlings redde de spreekwoordelijke eer voor ASVB, door de enige treffer van de Blijhammers voor zijn rekening te nemen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Bareveld laat geen spaan heel van THOS

Een monsterscore voor Bareveld, dat zich plaatste voor de finale van de nacompetitie.

Nieuw Buinen nog niet zeker van nacompetitie

Waar Gert Lukens vorige week nog aangaf te rekenen op een overwinning voor zijn ...

Jeugdteam Kanaalstreek kan het niet bolwerken tegen Valthermond

In de aanloop naar de San Mariono cup speelde het Jeugdteam Kanaalstreek een tweede ...