Onstwedder Boys lijdt eerste nederlaag tegen SVBO

Onstwedder Boys heeft de eerste nederlaag van het seizoen geleden tegen SVBO.

Onstwedder Boys heeft zaterdagmiddag in Barger-Oosterveld de eerste nederlaag van het seizoen geleden. Tegen SVBO werd met 3–2 verloren. Bij rust leidde de thuisclub al met 3-1.

De ploeg uit Onstwedde kwam maar moeilijk op gang op het kunstgras van SVBO, dat kort voor de wedstrijd nog nat werd gesproeid. Bij de Boys ontbraken Gerben Meems en Arjen Velthuis (beide geblesseerd).

In de eerste twintig minuten is het de thuisclub die veel druk weet te zetten en ook via de flanken gevaar weet te stichten. Het middenveld is ook in handen van de ploeg uit Barger-Oosterveld. Onstwedder Boys kan in deze fase alleen maar tegenhouden. Rein Koudstaal moet in de eerste tien minuten twee keer ingrijpen op een inzet van John Grummel, maar is kansloos als uit een corner Twan Wajdijk bij de tweede paal ongehinderd de bal binnen kan koppen: 1-0.