EEC kent geen genade: JVV slachtoffer

EEC heeft in het duel met Kanaalstreek-genoot JVV korte metten gemaakt met de zwart-witten. Gedurende de hele wedstrijd had de thuisploeg het betere van het spel. De bezoekers konden voor de thee nog redelijk wat kansen onschadelijk maken, na de thee was het veelvuldig raak: 8-0.

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Foto’s: Andries Middelbos

Feestvreugde

Het duurde een half uur voordat de 0-0 van de borden ging: Mark Wanders werd door broer Erik vrij voor de doelman van JVV gezet en schoot hard binnen. Het was voor de gebroeders Wanders niet de laatste keer dat zij het middelpunt van de feestvreugde waren. Vlak voor de thee was het namelijk Erik die de marge verdubbelde. JVV kreeg één grote kans, maar doelman Lubbers redde knap.

Wanders-show

In de tweede helft nam de Wanders-show steeds grotere vormen aan. Zowel Mark als Erik scoorden binnen vijf minuten na de hervatting. Tussendoor wist ook Patrick Tiesing het doel te vinden, waarmee de wedstrijd al snel beslist was. Na het missen van een strafschop, het raken van de lat én het afkeuren van een treffer, liep EEC alsnog uit. Na negentig minuten stond de teller voor EEC op acht, de gebroeders Mark (4) en Erik (3) Wanders namen het leeuwendeel voor hun rekening.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SC Stadskanaal stelt teleur bij Protos

Om aansluiting te houden met de top in de derde klasse moest er door ...

SC Stadskanaal nestelt zich in middenmoot na winst met zevenklapper

SC Stadskanaal maakte gehakt van Lewenborg en liet een echte zevenklapper noteren.

Ron Kuper bezorgt Ter Apel ’96 drie punten

FC Ter Apel ’96 beleeft momenteel een goede fase in 3C. Nadat de voorgaande ...