Mijlpalen in zaterdag 5e klasse F: Jeroen Buurke scoort 250e treffer, teller Danny Blaauw op 300!

Spitsen Jeroen Buurke (SETA) en Danny Blaauw (SC Scheemda) bereikten mooie mijlpalen.

Foto VV SETA, Jeroen Buurke ontvangt een shirt voor zijn 250e competitietreffer.

In de zaterdag 5e klasse F haalden twee erkende topschutters twee prachtige mijlpalen. Jeroen Buurke maakte in dienst van SETA zijn 250e competitietreffer in het amateurvoetbal, terwijl Danny Blaauw alweer zijn 300e treffer in het amateurvoetbal scoorde.

250e treffer Buurke

Buurke deed dit namens SETA in de wedstrijd tegen Muntendam, die uiteindelijk met maar liefst 0-11 werd gewonnen. De goalgetter maakte zijn goals niet alleen voor SETA, ook voor clubs als FVV, Veendam 1894, Appingedam, Hoogeveen, WKE ’16, Muntendam, Nieuw-Buinen, VV Groningen en WVV wist de spits het net te vinden. Naar verwachting zal de teller dit seizoen nog wel verder gaan oplopen bij SETA, dat volop meestrijd om de titel in de zaterdag 5e klasse F.

300e treffer Blaauw

Bij een andere titelkandidaat in de zaterdag 5e klasse F, SC Scheemda, loopt ook een erkend topschutter rond. Spits Danny Blauw presteerde het om zaterdag zijn 300e treffer in het amateurvoetbal te maken. Blaauw verdeelde zijn doelpunten over de clubs Appingedam, MOVV en Scheemda. Ook de teller bij Blaauw zal dit seizoen naar verwachting nog wel verder oplopen.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Vijf wissels in bekercompetitie 2020-2021

Tijdens de bekerwedstrijden in het aankomende seizoen zijn meer wissels toegestaan.

Veelgestelde vragen over het coronavirus in de sport

Het coronavirus roept de nodige vragen op bij sporters, sportclubs en sportbonden.

Loting Univé Kerstzaalvoetbaltoernooi

Donderdagavond 1 december is de loting verricht voor de 35e editie van het Univé Kerstzaalvoetbaltoernooi ...