SC Stadskanaal en Jordi Nijgh uit elkaar

Stadskanaal gaat voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

Jordi Nijgh stopt aan het einde van het seizoen als hoofdtrainer van SC Stadskanaal. Na drie seizoenen komt er een einde aan de samenwerking tussen beide partijen. In goed onderling overleg is besloten om uit elkaar te gaan. Het is nog niet duidelijk welke en/of clubman Nijgh zal blijven vervullen bij Stadskanaal. Zowel Nijgh als de Knoalsters beraden zich nog op een voortzetting van de erg plezierige samenwerking. Zowel Nijgh als Stadskanaal hoopt het seizoen op een sportieve en succesvolle wijze af te sluiten. Stadskanaal staat momenteel op een elfde plaats in de zondag 2e klasse K en zal zich in de tweede competitiehelft moeten richten op handhaving.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Speeldagenkalenders amateurvoetbal 2021/2022 bekend

De speeldagenkalender voor het amateurvoetbal voor het seizoen 2021/2022 is bekend.

Doek valt voor Nieuw Buinen

Nieuw Buinen is gedegradeerd naar de 2e klasse van het zondagvoetbal.