Stadskanaal gaat voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

Jordi Nijgh stopt aan het einde van het seizoen als hoofdtrainer van SC Stadskanaal. Na drie seizoenen komt er een einde aan de samenwerking tussen beide partijen. In goed onderling overleg is besloten om uit elkaar te gaan. Het is nog niet duidelijk welke en/of clubman Nijgh zal blijven vervullen bij Stadskanaal. Zowel Nijgh als de Knoalsters beraden zich nog op een voortzetting van de erg plezierige samenwerking. Zowel Nijgh als Stadskanaal hoopt het seizoen op een sportieve en succesvolle wijze af te sluiten. Stadskanaal staat momenteel op een elfde plaats in de zondag 2e klasse K en zal zich in de tweede competitiehelft moeten richten op handhaving.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

TransferTalk: Opvallende stap voor Musselker

Na elf seizoenen trouwe dienst neemt libero Mark Mulder afscheid van SV Mussel. De ...

HOC zoekt hoofdtrainer voor het nieuwe seizoen 2019/2020

HOC is op zoek naar een nieuwe trainer voor het seizoen 2019/2020.