BNC stelt Loek Swarts aan als nieuwe hoofdtrainer

Loek Swarts is vanaf komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van BNC.

Voetbalvereniging BNC heeft Loek Swarts als nieuwe hoofdtrainer aangesteld voor het seizoen 2023/2024. De oefenmeester is al bijna 35 jaren actief als hoofdtrainer. Hij was de afgelopen jaren als hoofdtrainer actief bij P.J.C., waarmee hij promoveerde naar de 3e klasse. Daarvoor was Swarts onder andere actief bij Westerwolde, Bellingwolde, Sellingen, BATO, Wildervank, FC Ter Apel, HSC en ASVB. BNC heeft alle vertrouwen in een goede samenwerking met Swarts en is ervan overtuigd dat Swarts met zijn trainerservaring de hoofdmacht van BNC verder door kan laten groeien.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Tussenstand EK Pool na Slowakije – Spanje: 0-5

Tussenstand FC Kanaalstreek EK Pool na Slowakije - Spanje.

Piebes ziet nog potentie bij SJS

SJS heeft onlangs bekend gemaakt dat de samenwerking met hoofdtrainer Loewie Piebes ook na ...