Valthermond schiet zichzelf in de voet tegen SC Stadspark

Valthermond profiteerde niet van het puntverlies van WKE ’16 en

Foto Kees Rustenhoven, Valthermond-speler Mike Wilts wordt gevloerd binnen de lijnen, Erik Jan Veerbeek mist even later de strafschop

Valthermond heeft paasmaandag een ideale kans laten liggen om te profiteren van het puntenverlies van naaste concurrent WKE ’16. De Emmenaren verloren zaterdag verrassend genoeg met 1-0 van ASVB. De Mondkers kwamen tegen SC Stadspark echter niet verder dan 1-1. Topscorer Erik Jan Veerbeek liet het na om Valthermond de overwinning te bezorgen, hij miste in blessuretijd vanaf elf meter.

In de eerste helft had Milan Draijer Valthermond nog op voorsprong gezet, waarna Michel Boonstra de gasten in de tweede helft vanaf de stip langszij schoot. Daar bleef het uiteindelijk bij, mede door de gemiste strafschop van Veerbeek. Valthermond is nog wel koploper met 38 punten uit 19 wedstrijden, maar WKE heeft voorlopig de betere papieren met 36 punten uit 18 wedstrijden.

Foto’s Kees Rustenhoven: Valthermond – SC Stadspark

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Slordig Valthermond wint van Lewenborg

Valthermond hoefde niet eens al te groots te spelen om van Lewenborg te winnen. ...

SETA komt aanvalskracht tekort en verliest

SETA mocht afgelopen zaterdag op het eigen sportpark aan de Schoolstraat in Musselkanaal aantreden ...