Valthermond maakte geen fout, terwijl HOVC niet ongeschonden uit de degradatiekraker kwam.

Foto Kees Rustenhoven, Yordi van der Laan op weg naar de 2-0 voor Valthermond.

Valthermond – Noordster: 3-1

Valthermond heeft op het eigen sportpark De Meent geen fout gemaakt tegen hekkensluiter Noordster. Waar het in de uitwedstrijd nog misging, daar pakten de Mondkers nu wel de drie punten. Jorn Draijer zette de thuisploeg al snel op voorsprong, waarna er niet meer gescoord werd in de eerste helft. Na de pauze verdubbelde Yordi van der Laan de voorsprong, maar bracht Maarten Koetje de spanning nog even terug. Lars Baas maakte in de slotminuten aan alle onzekerheid een einde met de 3-1. Valthermond blijft zo koploper in 2K, maar qua verliespunten staat WKE er beter voor.

Foto’s Kees Rustenhoven: Valthermond – Noordster

Stadskanaal – WKE ’16: 1-3

Stadkanaal kon titelkandidaat WKE ’16 geen pootje lichten. Hoewel de Knoalsters na de winterstop goed presteren bleek WKE zondag een maatje te groot. Of beter gezegd spits Harold Wolters, die de volledige productie van de gasten voor zijn rekening nam. Maik Tolner maakte de enige treffer voor de Knoalsters.

Foto’s Stoffer Bakker: Stadskanaal – WKE ’16

ASVB – HOVC: 0-0

De belangrijke degradatiekraker eindigde zoals die begon, in 0-0. Daardoor blijft de voorsprong van ASVB 1 punt ten opzichte van HOVC dat wel een wedstrijd minder speelde. De bezoekers eindigden het duel met negen man na rode kaarten voor Gert Middeljans en Richard Wiggers. Het duo kreeg beiden twee keer geel en zal daardoor de derby tegen Valthermond moeten missen.

Foto’s Rianne van der Laan: ASVB – HOVC

Sellingen – Annen: 2-0

Sellingen deed goede zaken in de strijd voor een plek in de nacompetitie om promotie. De thuisploeg zette Annen met 2-0 aan de kant via treffers van Arjan Heeres en Machiel Buining. Sellingen staat daardoor stevig op de vierde plek.

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Terechte puntendeling voor Sellingen en PJC

Sellingen moest zondagmiddag aantreden tegen tegen het sterke PJC. De Pekelders deden lang mee ...

Musselkanaal stoot Onstwedder Boys uit de beker

Blessures bij Musselkanaalster verdedigers zorgden ervoor dat trainer Bernd van Bolhuis een opmerkelijke actie ...