SETA leed pijnlijk puntverlies en moet volgende week hopen op een misstap van concurrent Scheemda.

Foto Harold Woortman, SETA leed pijnlijk puntverlies op bezoek bij VVS.

VVS Oostwold – SETA: 2-2

Net als in het voorgaande seizoen lijkt het ook nu weer voor SETA in de slotfase van het seizoen mis te gaan. Met een overwinning op VVS hield SETA de titelkansen in eigen handen, maar na het 2-2 gelijke spel moet men in Musselkanaal hopen op een misstap van concurrent Scheemda op de laatste speeldag. VVS is nog in de race voor de nacompetitie en legde SETA dan ook het vuur aan de schenen. Na een spannende wedstrijd eindigde het uiteindelijk in 2-2 en daarmee was vooral Scheemda de grote winnaar. Jos de Boer en Jeroen Buurke scoorden voor SETA, voor VVS waren Sven Heikens en Leon Boer trefzeker. Mischa van Lang kreeg nog rood namens VVS.

Foto’s Harold Woortman: VVS – SETA

Damacota – Scheemda: 2-6

Ook Scheemda kende met Damacota een lastige tegenstander, die eveneens nog speelt voor een plek om nacompetitievoetbal. Scheemda kende echter minder moeite met de thuisploeg en maakte met name in de tweede helft het verschil. Marvin Ab was met een hattrick de belangrijkste man aan de kant van de gasten.

Muntendam – Meeden: 0-11

Meeden kende geen enkele moeite met Muntendam, dat de laatste weken constant tegen grote nederlagen aanloopt. Sjoerd van der Veen was de meest trefzeker speler aan de kant van Meeden met drie doelpunten. Nick Oorburg maakte er twee en ook Mark Slim, Dennis Nagel, Joost Kamphuis, Jay van Weerden en Sander Boog deden een duit in het zakje.

BATO – ZNC: 3-2

BATO deed goede zaken in de strijd om de derde periode door met 3-2 te winnen van ZNC. De Winschoters wonnen dankzij twee treffers van Robbert Wester en een doelpunt van Niels van Delden. Daardoor kan men de derde periode nog winnen, maar is men wel afhankelijk van het resultaat tussen Meedhuizen en Scheemda.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Sellingen verslaat Holwierde en bekert verder

Sellingen heeft thuis gewonnen van Holwierde en zit in de koker voor de volgende ...

Gretig Sellingen wint in spectaculaire derby van Westerwolde

Een gretig ogend Sellingen gaf bijna nog een riante voorsprong uit handen, maar won ...

Stadskanaal loopt eerste overwinning in blessuretijd mis tegen Helpman

Stadskanaal leek op de eerste overwinning van het seizoen af te stevenen, maar in ...