De competitie-indelingen zijn bekend.

De indelingen in categorie A voor het seizoen 2023/’24 zijn bekend. Ze zijn hieronder te downloaden. Vanaf 8 juli zijn ze ook beschikbaar in Sportlink Club en op Voetbal.nl.

Wijziging in het aanbod van teams

Teams hebben voor aanvang van het afgelopen seizoen opnieuw de mogelijkheid gehad om aan te geven of ze horizontaal willen overstappen. Dit betekent dat teams konden overstappen van speeldag met behoud van speelniveau. 28 teams hebben gebruik gemaakt van deze mogelijkheid. Daarnaast was de promotie- en degradatieregeling in het seizoen 2022/’23 anders dan verenigingen voorheen gewend waren. Dit komt doordat de voetbalpiramide met ingang van het seizoen 2024/’25 veranderd wordt.

Het volledige bericht en de competitie-indelingen zijn via de volgende link te vinden: https://www.knvb.nl/nieuws/assist-wedstrijdsecretarissen/assist-wedstrijdsecretarissen/67924/competitie-indelingen

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like