Overzicht zondag 4e klasse D: Nieuw Buinen haalt uit, ook winst voor FC Ter Apel ’96 en Buinen

Nieuw Buinen, Buinen en FC Ter Apel ’96 wisten hun eerste duels te winnen.

Foto Andries Middelbos, Buinen won de seizoensopener met 4-1 van Weiteveense Boys.

KSC – Nieuw Buinen: 0-8

Nieuw Buinen is de competitie voortvarend begonnen met een 0-8 overwinning op KSC. De Buunermonders, die na drie degradaties op rij nu graag weer eens willen promoveren, bleken duidelijk een paar maatjes te groot voor KSC. Patrick Bults nam met drie doelpunten de meeste treffers voor zijn rekening. Mike Schipper (2x), Roy Veeninga, Alwin Engelkes en Marc Schipper verschenen ook op het scoreformulier.

Buinen – Weiteveense Boys 4-1

Buinen kende een goede start tegen promovendus Weiteveense Boys. De Buunerberen hadden al snel een 2-0 voorsprong te pakken via Bram Komduur en Mylan Beijering en wisten in de tweede helft de score nog verder uit te breiden. Dat deed het via Marcel Vedder en Bram Komduur. Jesper Scherpen redde nog de eer voor gaste, waardoor er uiteindelijk een eindstand van 4-1 op het scorebord stond.

Foto’s Andries Middelbos: Buinen – Weiteveense Boys

FC Ter Apel ’96 – Wijster: 3-0

Ook FC Ter Apel ’96 kende een solide start van het seizoen. De Kloosterdorpbewoners wisten Wijster met 3-0 aan de zegekar te binden. Via Tim Kuper en Daniel Manning zat Ter Apel in de eerste helft al op rozen. In de tweede helft prikte Ter Apel er via Leroy Veen nog een doelpuntje bij en werd de eerst driepunter een feit.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Zwaarbevochten overwinning voor SETA

Tijdens het duel tussen SETA en VVAK regende het niet alleen veel water, maar ...

Stadskanaal verrast koploper Roden in doelpuntenfestival

Stadskanaal bracht koploper Roden de eerste nederlaag toe in een zeer doelpuntrijk duel.

Hardleers Buinen opnieuw onderuit

Opnieuw begon Buinen bijzonder slecht aan de wedstrijd, en kon men binnen de eerste vijf ...