GKC beleeft een goede start van het seizoen en boekte de derde overwinning op rij.

Foto Regina Korf, GKC boekte tegen Buinerveen de derde zege op rij.

GKC – Buinerveen: 3-1

GKC is de competitie uitstekend begonnen met drie overwinningen uit drie wedstrijden. Zondag werd ook de streekderby tegen het gedegradeerde Buinerveen gewonnen. Via Grieto Korthuis kwam de thuisploeg al snel op voorsprong, waarna het lang wachten was op de volgende treffer. Via Willem van der Helm leek GKC in veilige haven, maar Denny Feiken maakte nog de aansluitingstreffer. Bart Weishaupt maakte uiteindelijk aan alle onzekerheid een einde waardoor GKC zijn derde zege boekte.

Foto’s Regina Korf: GKC – Buinerveen

SVBC – De Treffer ’16: 3-1

De Treffer ging op bezoek bij titelkandidaat SVBC met 3-1 onderuit. De bezoekers namen nog wel brutaal de leiding via Dennis Bergmann, maar Via Hans Holscher, Stan Botter en Martijn Roufs kwam de thuisploeg voor rust al aan de 3-1 overwinning. In de tweede helft bleven doelpunten uit.

Pekelder Boys – DVC ’59: 4-3

Pekelder Boys won in eigen huis met 4-3 van degradant DVC ’59. De thuisploeg zag Leon Wolthuis en Patrick Katuin scoren. Aaron Pol scoorde een hattrick voor de bezoekers.

Witteveense Boys ’87 – JVV: 6-2

JVV leed een stevige nederlaag op bezoek bij titelkandidaat Witteveense Boys ’87. Dat won vorige week al met 1-11 van DVC ’59 en scoorde er nu ook weer lustig op los. De van VKW teruggekomen Thijs Uineken maakte het verschil voor Witteveen en scoorde vier keer. Rick Schulte en Milan Arling waren trefzeker namens JVV.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SPW verliest nipt van Heiligerlee

SPW kreeg voldoende kansen tegen Heiligerlee, maar verloor uiteindelijk nipt.

Sellingen en Westerwolde delen de punten

Na een bij vlagen boeiende derby deelden Westerwolde en Sellingen de punten: 1–1. Wat ...

Rood aanlopend Nieuw Buinen verliest van Dalen

Nieuw Buinen verloor op bezoek bij Dalen en eindigde de wedstrijd ook nog eens ...