De Treffer ’16 stelt nieuwe hoofdtrainer aan

De Treffer ’16 heeft een nieuwe hoofdtrainer aangesteld in de persoon van Johan Hollen.

Johan Hollen is vanaf 1 januari 2024 de nieuwe hoofdtrainer van De Treffer ’16. Daarmee volgt de ervaren oefenmeester interim-trainer Marco Kloppenburg op, die momenteel niet over de benodigde papieren beschikt.

Aan het begin van het seizoen begon Hans Zijlstra nog aan de trainersklus in Tweede Exloërmond, maar dat bleek geen gelukkige samenwerking. Daardoor gingen beide partijen uit elkaar en staat Kloppenburg nu sinds enkele weken aan het roer. Die zal tot de winterstop eindverantwoordelijk zijn, waarna Hollen komt en voor anderhalf jaar hoofdtrainer zal zijn. Hollen is geen onbekende in de regio van de Kanaalstreek en is momenteel ook hoofdtrainer bij NWVV. Daarnaast had de oefenmeester voorgaand seizoen ook Gasselternijveen onder zijn hoede.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Trainerscarrousel: Nieuw Buinen moet weer op zoek

Het einde van het jaar is in zicht en dus nemen veel clubs en ...

Damacota verlengd contract met Cor Grozema en krijgt aantal versterkingen

Damacota is zeer te spreken over de werkwijze van hoofdtrainer Cor Grozema en heeft ...