Titan verslikt zich in Engelbert

Een nederlaag voor Titan tegen een behoudend Engelbert.

Na afgelastingen tegen Peize en ASVB mocht Titan op bezoek bij Engelbert aantreden op kunstgras. Nadat de bezoekers midweeks in de beker al onderuit gingen tegen Vitesse’63 (5-0) op kunstgras, liep het ook op bezoek bij Engelbert tegen een zeperd aan: 4-1.

Titan weet muur Engelbert niet te slechten

De thuisploeg was naar eigen zeggen weer eens compleet en leek zich te willen herstellen na een aantal forse nederlagen op rij. Dat goede resultaat leek behaald te moeten worden met behoudend voetbal waarbij de thuisploeg zich behoorlijk ver liet inzakken. Titan speelde het eerste half uur nagenoeg alleen maar op de helft van Engelbert en creëerde ook een aantal kansen, maar schoten van Patrick Luiten en Rick Hendriks werden door de doelman gekeerd. Engelbert loerde op een snelle uitval om vervolgens gevaar te kunnen stichten. Na ruim een half uur spelen stichtte de thuisploeg het eerste gevaar via Serrano Ribbink met een afstandsschot. Vlak voor rust kwam Engelbert aan de leiding door Ribbink. Vanaf de rand van het zestienmetergebied schoot hij hard raak via de onderkant van de lat: 1-0.

Titan moet de wonden likken

Hierdoor kon Engelbert de gekozen tactiek in de tweede helft handhaven. Door de ruimtes die Titan in de omschakeling liet kon de thuisploeg vaker gevaarlijk worden. Na ruim een uur spelen wist Engelbert de voorsprong te verdubbelen. Een indraaiende vrije trap werd simpel binnen getikt door invaller Jamie House: 2-0. De spanning leek nog terug te komen in de wedstrijd door de aansluitingstreffer van Thijs Over, maar toen Ribbink zijn tweede van de middag maakte was de wedstrijd beslist. Het slotakkoord kwam van Ingmar Hofstra. Hij schoot van afstand de 4-1 tegen de touwen en bracht daarmee de eindstand op het scorebord. Titan zal de wonden moeten likken en mag zich, ijs en weder dienende, op gaan maken voor een midweekse wedstrijd tegen Peize.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gieten schiet zichzelf in de voet

Gieten heeft ook aan het duel met Weerdinge geen punten over gehouden. Op het ...

Onstwedder Boys onderuit bij SC Stadspark

Onstwedder Boys heeft het duel met SC Stadspark verloren. De Stadjers met onder andere ...

Zeldzame thuisnederlaag Borger tegen WVV

Borger leed een ruime thuisnederlaag tegen WVV, een zeldzaamheidje.