Otto Halmingh nieuwe hoofdtrainer Musselkanaal seizoen 2024/2025

Musselkanaal heeft een nieuwe hoofdtrainer aangesteld voor het seizoen 2024/2025 in de persoon van Otto Halmingh.

Foto VV Musselkanaal, Otto Halmingh en voorzitter René Rakers bevestigen de samenwerking voor komend seizoen.

Vanaf het seizoen 2024/2025 is Otto Halmingh (60) uit Stadskanaal de nieuwe hoofdtrainer van vv Musselkanaal. Hij heeft een contract getekend voor eerst één jaar.

Voorzitter René Rakers zegt in een reactie blij te zijn met de aanstelling van de ervaren oefenmeester. “We zijn heel blij dat Otto Halmingh zich aan onze club wil verbinden. Hij is een gedreven en ervaren voetbaltrainer. We hebber er veel vertrouwen in dat Otto de selectie naar een hoger plan kan tillen. En dat hij een belangrijke rol zal spelen in het door selecteren van jeugdspelers.”

Ook Halmingh is blij met zijn nieuwe trainersklus: “Het is voor mij heel speciaal om terug te keren naar vv Musselkanaal, waar voor mij als voetballer alles begon. Het voelt als thuiskomen, een soort van: de cirkel is rond. Ik kijk er naar uit om er samen met de selectie een mooi seizoen van te maken.”

Otto Halmingh heeft een rijk voetbalverleden. In 1982 speelde hij namens FC Groningen diverse wedstrijden in de eredivisie. Als amateurvoetballer was hij actief bij vv Musselkanaal, Germanicus, WKE en SVBO. Ook als voetbaltrainer heeft hij veel ervaring. Op dit moment is hij trainer bij WVV Zaterdag 1, daarvoor onder andere bij SJS, Noordscheschut en Fit Boys.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Jeugdteam Kanaalstreek overweegt Italië

Afgelopen woensdag begon de voorbereiding van het Jeugdteam Kanaalstreek. Nadat men afgelopen zomer het ...

Jaap Sikkema nieuwe hoofdtrainer Gieterveen

Gieterveen heeft voor het seizoen 2019/2020 een nieuwe hoofdtrainer gevonden.

Robert Bos nieuwe hoofdtrainer Beilen zondag

Voetbalvereniging Beilen heeft voor komend seizoen in de persoon van Robert Bos een nieuwe ...