Richard Streuding nieuwe hoofdtrainer SV Mussel

Richard Streuding is vanaf het seizoen 2024-2025 de nieuwe hoofdtrainer van SV Mussel.

Foto SV Mussel, Onder toeziend oog van bestuurslid Jaap Wind tekent Richard Streuding het contract dat hem met ingang van het seizoen 2024-2025 verbindt als hoofdtrainer van SV Mussel.

Met ingang van het seizoen 2024-2025 is Richard Streuding de nieuwe hoofdtrainer van SV Mussel. Dat heeft het bestuur van de club vanmiddag bekend gemaakt op een goedbezochte nieuwjaarsreceptie in de kantine. Streuding volgt Arend Scholtens op die de club aan het einde van dit seizoen na vier jaar gaat verlaten.

Streuding geen onbekende in de Kanaalstreek

De 42-jarige in Stadskanaal woonachtige oefenmeester is geen onbekende in de Kanaalstreek en ook niet voor SV Mussel waar hij in het verleden al eens als voetballer actief was. In het trainerschap deed Streuding ervaring op als hoofd jeugdtrainer en assistent-trainer bij SJS en Onstwedder Boys waar hij bij laatstgenoemde vereniging ook zijn carrière als hoofdtrainer begon. Na drie seizoenen werd de overstap gemaakt naar zondag derdeklasser Westerwolde waar hij momenteel aan zijn vierde en dus laatste seizoen bezig is.

Bouwen aan de toekomst

Het bestuur van SV Mussel ziet in de bouwende trainer, zoals Streuding zichzelf omschrijft, de ideale man om een fundament te leggen voor nieuwe sportieve successen. Het goede gevoel was bij beide partijen direct aanwezig waarna er snel zaken werden gedaan. Op dit moment staat SV Mussel onderaan in de vierde klasse F en dat is niet de plaats waar de vereniging zichzelf graag terugziet. Zeker niet als er gekeken wordt naar de accommodatie die er piekfijn bijligt door jarenlange veelal eigen inspanning. Daarnaast ook niet gezien de kwalitatief goede organisatie die is gevormd na en ondanks het vertrek van een aantal ervaren bestuursleden. De huidige trainer en selectie van SV Mussel zullen er in het resterende halfjaar alles aan doen om ook volgend seizoen vierde klasse te spelen op Sportpark de Slenk waarna er met de nieuwe hoofdtrainer Richard Streuding gebouwd zal worden aan de sportieve toekomst.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Tussenstand FC Kanaalstreek Amateurtoto 2021/2022 na speelronde 17

Tussenstand van de FC Kanaalstreek Amateurtoto 2021/2022 na speelronde 17.

Batse Toernooi in het teken van ‘Opkikker’

De organisatie van het Batse jeugdoernooi van v.v. Musselkanaal heeft dit jaar Stichting Opkikker ...

Vacature: SJS zoekt hoofdtrainer voor seizoen 2024-2025

SJS is op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2024-2025.