HOVC handhaaft zich ten koste van Beilen

HOVC is ook volgend seizoen tweedeklasser na een overwinning op Beilen.

Foto Rianne van der Laan, HOVC viert de handhaving

HOVC heeft zich gehandhaafd in de zondag tweede klasse. De fusieclub won met 3-1 van Beilen. HOVC zat al vroeg in de wedstrijd op rozen toen men na twintig minuten spelen al op een 2-0 voorsprong stond via Frank Fokke en Gerben Beek. Nadat Mark van Bergen in de tweede helft de 3-0 op het scorebord zette leek het pleit wel beslecht. Nick Matthijssen deed nog wel wat terug, maar diezelfde Matthijssen moest er daarna met een ernstige blessure vanaf. De wedstrijd lag daardoor een tijd stil, maar na de later hervatting gebeurde er niet veel meer. Daardoor bleef de 3-1 eindstand staan en blijft HOVC tweedeklasser. Beilen daalt af naar de derde klasse.