Stadskanaal met ruime cijfers langs Forward

Stadskanaal boekte een ruime zege op Forward en deed daarmee goede zaken voor de ranglijst.

Foto Stoffer Bakker, Leon Bos op weg naar de 0-2 voor Stadskanaal.

Stadskanaal heeft goede zaken gedaan met de 0-4 overwinning op de studenten van GSAVV Forward. Door de zege wipten de Knoalsters over de Groningers heen naar plaats acht op de ranglijst. Stadskanaal oogde deze zondagmiddag scherp in Groningen strafte de fouten van de thuisploeg genadeloos af. 

Stadskanaal deed dat voor rust na ruim een half uur spelen, nadat een poging van Kevin Nijmeijer niet goed werkt verwerkt. De van een blessure teruggekeerde Jeffrey Bakker was er vervolgens als de kippen bij om de rebound binnen te schieten: 0-1.

Snelle beslissing

Na de pauze besliste Stadskanaal al snel het duel. Binnen vijf minuten was de voorsprong uitgebreid naar 0-3. Eerst was het Leon Bos die scoorde, waarna Sten Vos via de Forward-doelman Stadskanaal in de 50e minuut het pleit al wist te beslechten. Het bleef echter niet bij 0-3, in de slotminuut deed ook invaller Jelmer Valk nog een duit in het zakje. Door de 0-4 overwinning is Stadskanaal nu 8e, Forward staat 9e.

Foto’s Stoffer Bakker: Forward – Stadskanaal

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SV Mussel langs SETA: Lars Hemmes matchwinner

De Kanaalstreek-derby in de vijfde klasse E bleek een typische derby: meer hoogstaand vooraf, ...

SJS wint eenvoudig van SETA

SJS beleefde een gemakkelijke middag tegen SETA en won met ruime cijfers.