Meeden zoekt hoofdtrainer voor seizoen 2024-2025

Meeden zoekt nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2024/2025

v.v. Meeden komt uit in de 5e klasse van het zaterdagvoetbal. Op zaterdag spelen 2 herenteams, op zondag 1 elftal. Wat senioren betreft, is Meeden ook actief op de vrijdagavond: 18+ (heren en dames), 35+ en 45+ (allebei heren). En telt dit seizoen 8 jeugdteams (oudste JO15).

Functie
De hoofdtrainer is verantwoordelijk voor het trainen van de selectie op dinsdag- en donderdagavond en het begeleiden van de selectie op wedstrijddagen. De nieuwe trainer moet minimaal in het bezit zijn van het TC3 (Uefa C)-diploma. De nieuwe trainer krijgt een passende vergoeding.

 

De nieuwe man/vrouw moet:

  • De spelersgroep een uitdagende oefenstof aanbieden.
  • Communicatief goed zijn richting de spelersgroep en bestuur.
  • Het team op een enthousiaste manier coachen tijdens de wedstrijden.
  • Betrokkenheid hebben bij de club.
  • De spelersgroep kunnen motiveren tot het uiterste te gaan.

Spelersgroep

De nieuwe trainer krijgt een selectie van 15 tot 18 spelers. Het merendeel van de groep is begin 20 jaar. In het seizoen 2022-2023 werd de nacompetitie net niet gehaald en moest Meeden tevreden zijn met de vijfde plaats. Dit seizoen gaat het de club sportief, met een negende plaats in de 5e klasse F, (nog) niet voor de wind. Het team moet in staat zijn om het komend seizoen een woordje mee te spreken in de linker helft van de ranglijst. Meespelen om een prijs (nacompetitie) behoort zeker tot de mogelijkheden.

Accommodatie

Sportpark De Bouwte beschikt over 2 velden, waarvan het hoofdveld door voetballiefhebbers als ‘knus en gezellig’ wordt omschreven. Het tweede veld is voorzien van ledverlichting. Dat geldt ook voor het trainingsveld (afmeting van een officieel voetbalveld). v.v. Meeden heeft 6 kleedkamers en een gezellige kantine.

Belangstelling?

Kandidaten kunnen per e-mail (voorzien van c.v. en motivatie) tot zaterdag 24 februari 2024 solliciteren. Die moet worden gestuurd naar secretaris Egbert Mulder. Zijn e-mailadres is: ebrmulder@hotmail,com.

Wie meer informatie wil, mag ook bellen met voorzitter René Beishuizen (06 – 2280 2461).

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Geslaagd Turks trainingskamp voor Stadskanaal

Zondagavond keerde de eerste selectie van SC Stadskanaal weer terug op de thuisbasis na een geslaagd ...

Speelgerechtigheid van spelers

De regels omtrent de speelgerechtigheid van spelers is vaak een belangrijk item binnen clubs.

Wedstrijdgegevens Sportlink en Voetbal.nl tijdelijk niet beschikbaar

Sportlink en Voetbal.nl is tijdelijk niet beschikbaar doordat de KNVB bezig is met de ...