SETA hakt knoopt door over voortbestaan

Het voortbestaan in SETA is in gevaar, waardoor de stekker er dreigt uit te worden getrokken.

Het voortbestaan van SETA hangt aan een zijden draadje. De club uit Musselkanaal, dit seizoen uitkomend in de zaterdag 5e klasse F, trok zich al terug uit die competitie vanwege te weinig spelers, maar nu lijkt ook het voortbestaan in acuut gevaar. 

Stemming over sluiten SETA

Op de Facebookpagina van SETA valt het volgende bericht te lezen: “Goedemorgen de kantine zal deze week gesloten blijven, wegens omstandigheden. Het volledig nieuw bestuur wat zich had aangemeld heeft zich teruggetrokken. Maandagavond zal er om half 8 weer een stemming zijn, dit keer niet over een nieuw bestuur, maar om de deuren te sluiten aangezien we geen kandidaat meer hebben die het wil overnemen. Dus maandag 12 februari om half 8.”

In eerste instantie leek de club nog wel door te kunnen gaan, maar de zeven aspirant bestuursleden, die zich hadden aangemeld zien daar nu vanaf. Daarmee is het voortbestaan van SETA in acuut gevaar, dat in april 1956 werd opgericht. Na meer dan ruim 60 jaar amateurvoetbal lijkt de stekker er dan ook definitief uit te gaan bij Sportclub Exloërmond Tot Afdraai.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Sponsornieuws!

De redactie van FC Kanaalstreek is zeer verheugd te kunnen melden dat het in ...

Oproep: Oefenwedstrijden gezocht!

Musselkanaal is op zoek naar tegenstanders voor oefenwedstrijden.