Euforische Rolf Kaijser: “Deze overwinning op Stadskanaal is heerlijk!”

Rolf Kaijser hielp zijn ploeg met een doelpunt aan een 0-2 overwinning in de derby tegen Stadskanaal.

Foto Stoffer Bakker, Rolf Kaijser scoorde voor een winnend Musselkanaal, dat Stadskanaal zaterdagavond met 0-2 de baas was.

Musselkanaal boekte zaterdagavond een meer dan welkome zege. Dat gebeurde ook nog eens in de derby tegen Stadskanaal. Voor doelpuntenmaker Rolf Kaijser smaakte de overwinning dan ook extra lekker, die alle vertrouwen erin heeft dat Musselkanaal zich gaat handhaven.

 Kaijser geniet van overwinning op Stadskanaal

 “Deze overwinning op Stadskanaal is heerlijk!” stelt Kaijser in zijn reactie op de 0-2 overwinning. “De derby tegen Stadskanaal wil je altijd winnen en helemaal op zo’n avond met zoveel publiek. Dat is geweldig.”

De aanvaller is van mening dat de zege voor zijn ploeg terecht was. “Wij hadden de betere kansen en Stadskanaal meer de bal. We maakten twee goede goals voor rust. In de tweede helft kwamen wel wat in de verdrukking, maar we konden goed stand houden en bleven wel gevaarlijk in de counter.”

Musselkanaal heeft vertrouwen in klassebehoud

De zege is volgens Kaijser een goede opmaat naar lijfsbehoud. “Deze overwinning geeft wel vertrouwen en smaakt naar meer. We gaan vol voor klassebehoud en dat moet ook zeker lukken met dit team en deze spirit als we op deze manier als team blijven strijden! Daarnaast had de aanvaller ook genoten van de ambiance. “De sfeeractie was ook top van beide kanten!”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Rein Koudstaal: “Direct winnen van Vitesse ’63 is belangrijk in titelstrijd.”

Rein Koudstaal ziet Onstwedder Boys als titelkandidaat en wil direct goed starten tegen Vitesse ...

Jeffrey Spelten: “Scherpte ontbreekt bij Borger”

Het lijkt er onderhand op dat Borger het laat afweten op het moment dat ...