SETA stelt nieuwe hoofdtrainer aan

SETA heeft met René de Vries een nieuwe hoofdtrainer aangesteld.

Foto VV SETA, René de Vries is vanaf komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van SETA.

Met ingang van het seizoen 2024-2025 is René de Vries de hoofdtrainer van v.v. SETA. De club hoopt komend seizoen onder leiding van De Vries weer actief te zijn in de vijfde klasse van het zaterdagvoetbal.

De Vries nieuwe hoofdtrainer SETA

De afgelopen maanden was het zeer onrustig rondom de club uit Musselkanaal, waar zelfs even het einde voor dreigde. Het eerste elftal was al teruggetrokken uit de zaterdag vijfde klasse F en nieuwe bestuursleden leken zich niet te melden. Dat gebeurde op het laatste moment alsnog, waardoor de club weer nieuw leven in werd geblazen. De bedoeling is dan ook dat SETA komend seizoen weer terugkeert met een eerste elftal. De Vries is dan de hoofdtrainer van de club uit Musselkanaal. Met De Vries heeft SETA een ervaren trainer aangetrokken, die eerder al aan het roer stond bij SC Roswinkel, Kiel-Windeweer, Westerwolde, Woltersum, Usquert en Oldambtster Boys. Ook was de De Vries ook al even eerder werkzaam als hoofdtrainer bij SETA in het seizoen 2014/2015.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Voorbeschouwing 8 en 9 november

In de zaterdag derde klasse D krijgt nummer acht SJS, nummer zeven CSVC op ...

Zaalvoetbal bij FC Kanaalstreek

Komend seizoen ook zaalvoetbal bij FC Kanaalstreek, waarbij de verrichtingen van Zvv Borger gevolgd ...

Stand FC Kanaalstreek Amateurtoto na speelronde 8

De tussenstand na speelronde 8 van de FC Kanaalstreek Amateurtoto.