Westerlee presenteert nieuwe hoofdtrainer

Westerlee heeft met Eedriss Taraki een nieuwe hoofdtrainer aangesteld.

Foto VV Westerlee, trainer Eedriss Taraki en voorzitter Jan Martin Koetje bekrachtigen de samenwerking.

Westerlee heeft Eedriss Taraki voor het seizoen 2024/2025 vastgelegd. De 25-jarige Eedriss Taraki maakt momenteel onderdeel uit van de staf van Be Quick 1887 waar hij tevens bezig is met het afronden van zijn UEFA B of zoals het sinds kort heet Voetbalcoach 3.

Eedriss Taraki nieuwe hoofdtrainer Westerlee

Voorzitter Jan Martin Koetje is zeer content met de komst van Taraki. “Eedriss heeft ervaring met oudere jeugd bij v.v. Gorecht en SV Bedum. Daarnaast is hij actief bij de IFA-PRO Football Academy. Dit past goed bij onze selectie met veel jongere spelers. Verder is Eedriss momenteel bij de vierde divisionist Be Quick 1887 uit Groningen betrokken. Voor ons is deze ervaring geweldig en ik denk dat Eedriss dit het komende seizoen kan overbrengen aan onze jongens. De komst van deze jonge enthousiaste trainer past goed bij onze ambitie om het team en de spelers zich te ontwikkelen en goede sportieve prestaties neer te zetten. Op z’n Gronings Kon Minder!”

De in Delfzijl woonachtige Taraki is ook blij dat hij bij het andere Oranje kan beginnen aan zijn eerste klus als hoofdtrainer. “Na ons eerste gesprek voelde het gelijk fijn en duidelijk. De club heeft een plan voor de komende jaren en een duidelijke ambitie uitgesproken. Dit heeft mijn interesse gewekt en mij bewogen tot het maken van mijn keuze. Ik ben zeer verheugd om met deze groep aan de slag te gaan.”

Westerlee komt momenteel uit in de klasse 5F van het zaterdagvoetbal in de regio Noord.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SV Borger lanceert Jong Borger

Borger lanceert het komende seizoen Jong Borger, waarmee de club talentvolle jeugd de kans ...

Stand FC Kanaalstreek FIFA Competitie na speelronde 16

Uitslagen en stand na speelronde 12 van de FC Kanaalstreek FIFA Competitie.