Wildervank vervolgt zegereeks tegen Hollandscheveld

Wildervank is op stoom en wist ook Hollandscheveld aan de zegekar te binden.

Wildervank verkeert momenteel in een uitstekende vorm en liet dat ook tegen Hollandscheveld zien. In eigen huis werd met 5-1 gewonnen, waardoor men volop kans blijft maken op de derde periodetitel. Daarin staat het samen met SVBO met 12 uit 4 bovenaan.

Wildervank walst over Hollandscheveld heen

Een periodetitel heeft Hollandscheveld al, maar de gasten zijn inmiddels flink weggezakt op de ranglijst. Wildervank kende een goed begin van de wedstrijd en stond na twintig minuten spelen al op een 2-0 voorsprong via Marc Nijland en Lourens Huizing. Na de pauze voerde Wildervank de score verder op via Huizing, Wolthuis en nogmaals Nijland. De gasten deden daarna nog wel wat terug, maar dat was slechts van belang voor de statistieken. Wildervank boekte zo opnieuw een zege en heeft ook op de ranglijst in 4F de aansluiting met de bovenste ploegen gevonden.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Alteveer weet weer wat winnen is

Alteveer won vanmiddag met 4-2 van het onderin bivakkerende Zuidlaarderveen en houdt na deze ...

SJS sluit af met monsterzege en lijkt klaar voor nacompetitie

Foto Brigitte de Wijk, een heuse schiettent bij SJS – Nieuw-Balinge, dat eindigde in ...