Overzicht zondag 4e klasse C: Ruime zeges voor Eext, Gieterveen en BNC

Eext, BNC en Gieterveen noteerden alleen doelpuntrijke overwinningen.

Archieffoto, Bob Oeben was opnieuw voor Gieten de belangrijkste man op het veld en scoorde vier keer tegen PJC.

THOS – Eext: 1-4

Eext won met ruime cijfers op bezoek bij hekkensluiter THOS. De gasten kwamen op voorsprong, waarna de thuisploeg via Julan Smeins op gelijke hoogte kwam. Eext trok de wedstrijd uiteindelijk naar zich toe via goals van Gert Warring, Niels Buiter en Yoran Cloo. Door de overwinning blijft Eext in de race voor plek vier, welke aan het einde van de rit nog nacompetitie op kan leveren.

BNC – Bareveld: 4-1

Op die vierde plek staat momenteel BNC, dat een punt meer heeft. Het versloeg zondag in eigen huis Bareveld, dat juist onder de streep is komen te staan. Justin Jacobs en Maurice Nuijen scoorden elk twee keer voor de thuisploeg. Good-old Eddie Schoenmaker zorgde nog voor een eretreffer aan de kant van Bareveld.

PJC – Gieterveen: 3-6

Gieterveen deed uitstekende zaken met de 3-6 overwinning op PJC. De Gieterveners klommen daardoor over Bareveld heen en staan voor nu in ieder geval boven de rechtstreekse degradatiestreep. Grote man aan de kant van Gieterveen was Bob Oeben, die maar liefst vier van de zes treffers voor zijn rekening nam. Wilte Nijhuis en Bidjoy Ramcharan scoorden de overige goals voor de bezoekers.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SC Stadskanaal ook volgend seizoen derdeklasser

Voor Stadskanaal stond de return in de nacompetitie tegen GSAVV Forward op het programma. ...

Fotoverslag: Gieterveen – Sellingen

In de vijfde klasse E ontpopt Sellingen zich meer en meer als titelkandidaat. In ...