Titan wint van hekkensluiter Engelbert

Titan boekte een broodnodige driepunter op hekkensluiter Engelbert en kan weer naar boven kijken op de ranglijst.

Na drie achtereenvolgende nederlagen was het van groot belang voor de rood-witten om tegen hekkensluiter Engelbert wel de volle buit te pakken. Waar in het Groninger land nog met liefst 4-1 werd verloren was de ploeg van trainer Goeree ditmaal wel bij de les en won overtuigend: 4-0.

Treffen tussen Titan en Engelbert voor rust beslist

Titan kan nog altijd geen beroep doen op de revaliderende Harm Jan Moesker. Daarnaast waren ook Klaas Anne Postmus en Julian Bruining geblesseerd afgehaakt. Desondanks was de thuisploeg gedurende de hele wedstrijd de bovenliggende partij. Het had dan ook niet lang nodig om het krachtsverschil tot uiting te brengen op het scorebord. Roy Super was het eindstation van een vlot lopende aanval en hij schoot raak: 1-0. Titan bleef de aanval zoeken en kreeg behoorlijke kansen via onder andere Patrick Luiten en Peter van Elten. Na een half uur spelen werd de marge verdubbeld via Luiten. Hij reageerde attent op de goede corner van van Elten en tikte binnen: 2-0. Nog voor de rust maakte Super zijn tweede van de middag. Een voorzet van de sterk spelende Mike Mensen stelde Super in staat om het verschil naar drie te brengen. Vlak voor rust had Super zijn hattrick kunnen completeren door wederom een goede voorzet van Mensen binnen te koppen, maar hij kopte net over de lat.

Titan simpel naar overwinning tegen Engelbert

Na de rust leek Titan wat gas terug te nemen waardoor er minder kansen werden gecreëerd. Titan maakte de vierde treffer dan ook vanaf de stip. Patrick Luiten schatte een korte terugspeelbal goed in en werd vervolgens vastgehouden. Scheidsrechter de Jong kon niet anders dan een strafschop geven. Peter van Elten pakte het cadeautje uit: 4-0. De Jong leek het bij één strafschop te willen laten terwijl invaller Jos Smidt meerdere keren naar de grond werd gewerkt in het strafschopgebied. Toen Smidt na weer een overtreding, welke wederom niet bestraft werd, zijn frustratie kenbaar maakte kon hij vroegtijdig douchen. Engelbert kreeg nog een kans om de eer te redden via invaller Ingmar Hofstra, maar hij schoot voorlangs. Titan pakt met deze overwinning drie belangrijke punten om afstand te houden van het moeras wat de nacompetitie heet. Tegelijkertijd kan het met schuin oog naar boven blijven kijken. Aanstaande zondag staat de uitwedstrijd tegen Weerdinge op het programma.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SJS wint ook van Stadspark

SJS won de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding, het versloeg zaterdag derdeklasser SC Stadspark ...

Buinen morst dure punten bij Zandpol

Buinen leek op weg naar de overwinning, maar in de slotminuten ging het nog ...

JVV wint kelderduel van EEC

JVV boekte de eerste overwinning van het seizoen, dat ging ten koste van EEC ...