Overzicht zondag 4e klasse C: Gieterveen stoomt door, Bareveld wint derby

Gieterveen zet de zegereeks voort, ook Bareveld pakte een belangrijke driepunter.

Archieffoto, Gieterveen wist opnieuw te winnen ook Bob Oeben was weer eens trefzeker. 

Gieterveen – THOS: 6-1

Gieterveen is bezig aan een sterke reeks en ook hekkensluiter THOS kon die niet stoppen. De groen-witten schoten het halve dozijn vol tegen THOS, dat daardoor definitief als laatste is geëindigd in de zondag vierde klasse C. Jesse Nijhuis en Bob Oeben scoorden elk twee keer voor de thuisploeg, Stefan van der Veen en Jesse Nijhuis maakten het halve dozijn vol.

Bareveld – Eext: 2-0

In de strijd om de onderste plaatsen deed ook Bareveld goede zaken door de derby tegen Eext met 2-0 te winnen. De thuisploeg besliste het duel al voor rust via Arfin Wessels en Alex Gorissen. Door de overwinning blijft Bareveld op twee punten staan van Gieterveen, dat momenteel de veilige achtste plek bezet.

MOVV – Siddeburen: 5-1

MOVV mag nog altijd blijven hopen op de titel. Het won de topper tegen Siddeburen met 5-1. Weet het de twee inhaalwedstrijden ook te winnen, dan komt het op twee punten van koploper Heiligerlee. Zondag vonden Jordi Blauw, Joel Puister, Kevin Wiegman en Sven Janssen het net namens de thuisploeg.

BNC – FVV: 5-1

BNC profiteerde van de nederlaag van Siddeburen en liep drie punten in op de nummer drie van de ranglijst. Het verschil tussen beide ploegen is nu nog vier punten. De ploeg uit Finsterwolde won zelf met 5-1 van FVV. Justin Jacobs was twee keer trefzeker voor de thuisploeg, ook Joran Sikkens, Finley Prins en Jersey Stuut scoorden.

PJC –  Drieborg: 1-3

PJC moet nog altijd vreze voor rechtstreekse degradatie. De thuisploeg ging met 1-3 onderuit tegen Drieborg en houdt door het verlies van FVV twee punten voorsprong op de degradatieplek. Ricardo Buitelaar maakte de enige treffer voor PJC.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Onstwedder Boys stevig in middenmoot na winst op Haulerwijkse Boys

Onstwedder Boys heeft afgelopen zaterdag goede zaken gedaan door op sportpark De Boskamp de bezoekende ...

Strijdlustig Musselkanaal drukt Stadskanaal dieper in de zorgen

Hoewel de uitslag anders doet vermoeden, heeft Musselkanaal vanmiddag eenvoudig gewonnen van aartsrivaal Stadskanaal. ...