Een blik op de voorbereiding van de ploegen in en rond de Kanaalstreek.

Foto VV Veelerveen, ook de velden worden weer zo optimaal mogelijk geprepareerd, zo ook hier bij Veelerveen waar men het veld in orde maakte voor de oefenwedstrijd tegen FC Ter Apel ’96. Het duel eindigde in 1-2.

De  amateurclubs zijn volop bezig met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Hoewel veel teams door de zomervakantie nog niet compleet zijn rolt de bal wel weer op de velden. Dinsdag 20 augustus werden er ook weer de nodige oefenwedstrijden afgewerkt. We broez’n dan ook even deur de Kanaalstreek heen om een blik daarop te werken.

Winst voor FC Ter Apel ’96, Buinen en Meeden

FC Ter Apel ’96 trapte de oefencampagne af met een oefenwedstrijd in en tegen Veelerveen. De Kloosterdorpbewoners wisten uiteindelijk nipt te winnen met 1-2. Ook Buinen trapte af met een overwinning. De Buunerberen zegevierden bij VV Emmen, dat dit seizoen weer terugkeert in het standaardvoetbal in de zaterdag vijfde klasse. Jay van der Hooft maakte twee van de drie treffers voor Buinen. Alteveer liep tegen zijn tweede nederlaag aan. In eigen huis bleek Meeden uiteindelijk te sterk. De bezoekers wonnen met 0-5, mede dankzij twee doelpunten van Dennis Nagel.

GKC speelt gelijk, Westerlee onderuit

Bij GKC tegen Nieuw Buinen 2 zaterdag vielen de doelpunten als rijpe appelen. Het doelpuntrijke duel eindigde in een 4-4 gelijkspel. Westerlee kwam in actie op het toernooi van VV Groningen en moest daar twee nederlagen slikken tegen ZEC (0-1) en VVK (0-2).

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Mussel wint ook van hekkensluiter Nieuw-Balinge

Mussel wist ook Nieuw-Balinge aan de zegekar te binden en boekte daarmee alweer de ...