Gehavend Onstwedder Boys niet opgewassen tegen FC Assen

Onstwedder Boys leed zaterdag een kansloze nederlaag tegen FC Assen.

Onstwedder Boys heeft de 0-2 overwinning op CSVC geen vervolg kunnen geven tegen FC Assen. In eigen huis werd er met 0-3 verloren. De Boys, die een aantal vaste krachten moesten missen, moesten zaterdag hun meerdere erkennen in de Assenaren.

Onstwedder Boys moet meerdere erkennen in FC Assen

Desondanks begon Onstwedde nog wel goed aan de wedstrijd en was Jarno Sterenborg nog dichtbij de 1-0. Zijn inzet werd echter door een Asser-verdediger uit de doelmond gehaald. Assen was daarna wel direct trefzeker bij de eerste kans. Alessandro Hut schoot een voorzet vanaf de rechterkant binnen. Een tweetal minuten later stond het ook al 0-2 via Jasper Wiebing, die profiteerde van een fout in de defensie van Onstwedde. Voor rust kreeg Hut nog de kans op de 0-3, maar die bleef vooralsnog uit. Voor de thuisploeg raakte Sem Nieuwenhuis nog de lat.

Assen bleef ook na rust de meest gevaarlijk ploeg en leek na een kwartier spelen alsnog op 0-3 te komen. Het doelpunt werd echter afgekeurd na een overtreding op Onstwedde-doelman Rein Koudstaal. De doelman hield zijn ploeg met meerdere reddingen op de been in de tweede helft. Onstwedde probeerde het nog wel met een slotoffensief, maar tot scoren kwam het niet. Dat deed Assen diep in de blessuretijd nog wel een keer via Christian Trijbels: 0-3.

Ben jij ook een liefhebber van de derde helft en blijf jij ook graag op de hoogte van het amateurvoetbal in de regio en waardeer je onze artikelen? Steun ons dan met een biertje a 2,50 euro, een kistje bier a 25 euro of een fustje bier a 50 euro! Alvast bedankt voor je steun!

Ik doneer een biertje! Klik hier om een biertje te doneren!

Ik doneer een kistje bier! Klik hier om een kistje bier te doneren!