Veuroetblik speelronde 3 zaterdagvoetbal

Een veuroetblik op de eerste speelronde van het zaterdagvoetbal.

De competitie is inmiddels twee wedstrijden onderweg en een aantal clubs kende een goede start, een aantal een wat mindere. In ronde drie moeten de punten voor die clubs dan ook vergaard worden. We blikken veuroet op een aantal wedstrijden die zaterdag op het programma staan.

Titelaspiraties al vroeg in de ijskast voor SJS?

SJS is een van de ploegen die een valse start kent. Na twee wedstrijden wachten de Knoalsters nog op een overwinning. Men hoopt komende zaterdag die te kunnen pakken, maar heeft in FC Assen wel een geduchte tegenstander. De Assenaren wonnen namelijk beide wedstrijden en hebben dus nog de maximale score. Een nederlaag voor SJS is ook niet wenselijk, gezien het verschil dan al oploopt tot 8 punten. De Knoalsters hebben de ambitie om mee te spelen om promotie, maar wanneer de teller na drie wedstrijden op 1 punt staat dan zal dat nog een hels karwei worden.

Promovendi CEC en Bargeres tegen elkaar

CEC is als promovendus uitstekend aan het nieuwe seizoen begonnen. De ploeg uit Emmer-Compascuum heeft twee wedstrijden gespeeld en twee wedstrijden gewonnen. Komende zaterdag wacht een ontmoeting met een andere promovendus, Bargeres. Die club werd vorig seizoen kampioen voor CEC en staat nu op drie punten uit twee wedstrijden. Vorig seizoen gaven beide ploegen elkaar weinig toe, dus ook nu kan een spannende wedstrijd verwacht worden.

Topper voor VVS Oostwold

VVS Oostwold is het seizoen goed begonnen in de vijfde klasse F. Beide competitiewedstrijden werden gewonnen, maar ook aankomend tegenstander Harkstede verloor ook nog niet. Die club speelde wel een keer gelijk en heeft dus twee punten minder. Op papier is dit dan ook de topper in 5F. Weet VVS te winnen, dan zet het Harkstede direct op een achterstand en blijft het meedoen om de koppositie.

Ben jij ook een liefhebber van de derde helft en blijf jij ook graag op de hoogte van het amateurvoetbal in de regio en waardeer je onze artikelen? Steun ons dan met een biertje a 2,50 euro, een kistje bier a 25 euro of een fustje bier a 50 euro! Alvast bedankt voor je steun!

Ik doneer een biertje! Klik hier om een biertje te doneren! 

Ik doneer een kistje bier! Klik hier om een kistje bier te doneren!

Ik doneer een fustje bier! Klik hier om een fustje bier te doneren!

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Bekerprogramma 27 november

Overzicht van de bekerwedstrijden die vandaag gespeeld worden.

Programma zondag 22 mei

Overzicht van de competitiewedstrijden die zondag 22 mei op het programma staan.