Titan speelt gelijk bij Sweel

Titan speelde op bezoek bij Sweel gelijk.

Titan speelde zaterdagavond de uitwedstrijd tegen het nog ongeslagen Sweel. Na de nederlaag van vorige week tegen HOVC was het zaak voor de rood-witten om deze week weer punten te pakken om niet verder af te zakken op de ranglijst. Het werd uiteindelijk slechts één punt, maar daar konden de bezoekers waarschijnlijk het beste vrede mee hebben: 1-1.

Sweel en Titan komen voor rust niet tot scoren

Trainer Goeree moest een aantal wijzigingen doorvoeren ten opzichte van vorige week aangezien Peter van Elten, Tim Kleinenberg en Klaas Anne Postmus ontbraken. Julian Bruining daarentegen zat wel weer bij de selectie. De eerste kansen waren voor de thuisploeg. Voornamelijk Sven Witte stichtte het nodige gevaar in het eerste deel. Titan daarentegen kreeg een schietkans via Martijn Tieks, maar die werd geblokt. Sweel bleef de gevaarlijkste ploeg en kreeg ook meerdere mogelijkheden om de score te openen. Jort Jalving, Twan Jalving en Stein Jansen hadden allen het vizier nog niet op scherp.

Doelman Poede behoedt Titan voor nederlaag

Harm Jan Moesker werd in de rust ingebracht en hij verving Martijn Tieks. Aanvankelijk vielen er een stuk minder kansen te noteren in het tweede bedrijf, maar in tegenstelling tot de eerste helft werd er nu wel gescoord. De herstelde Julian Bruining sneed naar binnen en zag zijn schot tussen de benen van de keeper doorgaan: 0-1. Sweel ging in het laatste kwartier nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker. Uiteindelijk viel de vlak voor tijd ook. Tempelman kon een scherpe voorzet van dichtbij binnen glijden: 1-1. Sweel pakte bijna nog de volle buit. Het was te danken aan Remon Poede dat het van richting veranderde schot van Verbrugge geen doelpunt opleverde. Titan is volgend weekend vrij. Op 3 november speelt Titan thuis tegen SC Erica.

Ben jij ook een liefhebber van de derde helft en blijf jij ook graag op de hoogte van het amateurvoetbal in de regio en waardeer je onze artikelen? Steun ons dan met een biertje a 2,50 euro, een kistje bier a 25 euro of een fustje bier a 50 euro! Alvast bedankt voor je steun!

Ik doneer een biertje! Klik hier om een biertje te doneren!

Ik doneer een kistje bier! Klik hier om een kistje bier te doneren!