Titan drukt Musselkanaal met neus op de feiten

msk-titanOp de eerste speeldag van dit seizoen stond er gelijk een Kanaalstreek kraker op het programma. Het gedegradeerde Titan uit Nieuw Weerdinge ging op bezoek bij Musselkanaal en liet daar zien één van de kanshebbers voor het kampioenschap te zijn. Waar Titan de groenhemden vorig seizoen in de nacompetitie nog de weg richting de tweede klasse versperde, verpestten zij nu seizoensopening van Musselkanaal. Volledig terecht wonnen de Titanen met 2-6 en daarmee is de toon gezet.

Niet te benijden
Trainer Wilbert Arends is momenteel niet te benijden. Na een tegenvallende voorbereiding kon hij geen beroep doen op de sterkhouders Robin Schmitz en Marco Heeres en een aantal andere spelers waren ook niet geheel fit. Titan daarentegen trad aan met een sterke bezetting, waaronder de van de WKE teruggekeerde Will Koops. Laatstgenoemde was na zes minuten ook  verantwoordelijk voor de 0-1, nadat hij een rebound binnen kon koppen. Titan was de betere ploeg, maar Musselkanaal wist toch op gelijke hoogte komen via Mark Bos die een assist van Ruben Manning afrondde. Hierna waren beide ploegen redelijk gelijkwaardig, maar aan het eind van de eerste helft gaf de thuisploeg de wedstrijd uit handen. Binnen tien minuten liep Titan uit naar 1-4 door Jeurissen, Koops en Prins en daarmee was de kans op een goed resultaat verkeken voor Musselkanaal.

Frustraties
Om nog een resultaat uit het vuur te slepen wijzigde trainer Arends nog het één en ander aan zijn opstelling, maar dit leverde niet veel op. Het was Titan dat een goede kans kreeg op 1-5, maar Bas Dokter wist dit nog net te voorkomen. Na 70 minuten wisten de groenhemden de marge wel te verkleinen. Jesper Klok zag zijn vrije trap op de kruising belandden en in de rebound was het Kevin Oosting die de 2-4 mocht maken. Tien minuten daarna had Rick Berends de 3-4 op de schoen, maar hij schoot te zacht in. De 2-5 ontstond na een fout van keeper Scholte Aalbes, die een houdbare bal van Willem Prins doorliet. Toen hij vervolgens zijn frustraties uitte richting de bank werd hij gelijk vervangen door reservekeeper Hendrik Melgers. Hij kon echter de 2-6 van Jeurissen niet voorkomen.

Zo gaf Titan gelijk haar visitekaartje af en drukte daarmee Musselkanaal nog eens met de neus op de feiten. Aan Wilbert Arends en zijn staf is het nu de taak om de spelers fit te krijgen voor de eerstkomende wedstrijd tegen Protos. Titan speelt thuis tegen Zuidwolde, dat eveneens vrij simpel won met 4-1 van ZFC Zuidlaren.

Bron: tweenul.nl

Medawa

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Blik op 2L: Annen maatje te klein voor Rolder Boys

Rolder Boys heeft de derby tegen Annen omgezet in een overwinning. Sander Jansen was ...

Onstwedder Boys slaat weg naar boven in

Na een serie van drie nederlagen heeft Onstwedder Boys zich hersteld. In de wedstrijd ...

Valthermond is het volledig kwijt

Lange tijd was Valthermond de enige ploeg die koploper SVV ’04 een beetje kon ...