Slechte beurt voor Musselkanaal

musselkanaalPijnlijk, dat was het voor de Musselkanaal-aanhang in de tweede helft. Het team van trainer Bernd van Bolhuis ploeterde er maar op los en was het na 45 minuten nog maar 0-1, aan het einde van de middag stond er 0-4 op het splinternieuwe scorebord van Musselkanaal. Op de zege van de ploeg uit Sleen viel ook weinig af te dingen.

Kansjes Musselkanaal
Het eerste kwartier leek het er helemaal niet op dat Sleen een gemakkelijke middag tegemoet ging. Het was Musselkanaal dat vanaf het begin het initiatief naar zich toe trok. Vooral Rick Berends kreeg een aantal kansjes en een kopbal van hem ging net over. Namens Sleen was het Wouter Eiting die een prima kans kreeg. Na elf minuten was het opnieuw Berends, uit een voorzet van Jordy Oost, die de kans kreeg om Musselkanaal op voorsprong te brengen maar de intikker van hem eindigde in het zijnet. Na een kwartier ging een schot van Ranil Briek van Sleen maar net voorlangs en vanaf dat moment heerste eigenlijk maar een ploeg meer en dat waren de gasten uit Sleen.

Vrije trappen Jager
Halverwege de eerste kwam Sleen op voorsprong. Kelvin Jager mikte een vrije trap richting het doel, de bal werd in eerste weggewerkt maar kwam in de voeten van Leon Berens. Zijn slap schot kwam in de voet van Ruud Anninga, deze schoot de bal tegen de paal en toen was Eiting er als de kippen bij om de bal in het doel te schuiven: 0-1. Niet veel later mocht Jager opnieuw een vrije trap nemen, de bal ging richting kruising maar keeper Arjan Scholte Aalbes tikte de bal fraai uit de bovenhoek. Sleen kreeg voor de pauze nogmaals een grote kans via Marc Dekker maar zijn kopbal was opnieuw een prooi voor Scholte Aalbes.

Thee
Wat er in de thee heeft gezeten bij Musselkanaal zal altijd een vraag blijven, wellicht kwam het van het warme weer, maar feit blijft wel dat de groen-witten er in de tweede helft niets meer van terecht brachten. Alles mislukte bij de thuisclub en het voetbal was van een armetierig niveau. Met samengeknepen ogen, en dat kwam niet van de uitbundig schijnende zon, en gefronste wenkbrauwen zagen de Musselkanaal-supporters het geploeter van hun ploeg aan. Sleen heerste, maar toch duurde het nog een kwartier aleer de 0-2 op het scorebord kwam.

Verschil gemaakt
Foutief uitverdedigen van Jeroen Ots leverde balbezit op voor Marc Dekker. Dekker knalde van ruim 35 meter op het doel en heel fraai eindigde het schot in de bovenhoek. Een kwartier voor het einde leidde knullig balverlies aan Musselkanaal kant de 0-3 in. Kelvin Jager schoot de bal binnen. Musselkanaal kwam af en toe nog eens voor het doel van Sleen, maar keeper Ludwig hoefde eigenlijk geen enkele keer handelend op te treden.

Verwachtingen
Toen de meeste Musselkanaal supporters al richting uitgang waren tikte topscorer Ruud Anninga de 0-4 binnen. Sleen had zo’n gemakkelijke middag ook niet verwacht, maar het team van Reinoud Haak staat inmiddels op een keurige vierde plaats. En Musselkanaal? De verwachtingen waren bij de start van de competitie hoog maar voorlopig maakt Musselkanaal het voorlopig niet waar.

Medawa

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Nieuw-Buinen in tweede helft langs WVV

Na drie duels zonder winst heeft Nieuw-Buinen eindelijk weer eens drie punten gepakt. Op ...

Zondag 5e klasse D: Roswinkel haalt uit, ook overwinningen voor JVV en Buinerveen

Zandpol zette dit weekend de grootste overwinning op het scorebord, ook JVV en Buinerveen ...