Gieten dankzij eigen treffer naar gelijkspel

v.v. GietenGieten heeft, zonder succes, een aanval gedaan op de derde plaats van Sleen. Op het eigen sportpark ‘De Goorns’ kwamen de rood-witten niet verder dan een 1-1 remise. En daarvoor mocht het Sleen bedanken, want de treffer van de thuisploeg werd gemaakt door een speler van Sleen.

Lastige omstandigheden
Goed voetbal was lastig op het veld in Gieten, dat door de vrieskou niet goed bespeelbaar was. Toen de zon halverwege het duel verdween en steeds mistiger begon te worden, werd dat er niet beter op. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. Gieten stond goed georganiseerd, waardoor Sleen moeite had om openingen te vinden en vaak de lange bal hanteerde. Kansen waren er weinig in de eerste helft.

Eigen goal
Halverwege de tweede helft kwam Sleen op voorsprong. Een vrije bal kwam bij Ruud Anninga terecht, die geheel vrijstaand kon binnenschieten. Tien minuten stond het alweer gelijk, een lage voorzet werd door Patrick Wisman in eigen doel gewerkt. Beide ploegen kregen daarna nog een kans op de zege, maar uiteindelijk kon iedereen leven met een gelijkspel.