FOTOVERSLAG: Pekelder Boys – Gieterveen

Na negentig minuten degradatievoetbal was het bijschrijven van één punt het maximaal haalbare voor Pekelder Boys en Gieterveen. Daarmee gaat de strijd om handhaving in de vierde klasse onverminderd door voor beide ploegen. FC Kanaalstreek was aanwezig bij de degradatiekraker in Boven Pekela en maakte onderstaande foto’s.

Voor Pekelder Boys is het gevaar van directe degradatie niet geweken, maar is er ook nog kans op een plaats in de herkansing. Gieterveen weet na vanmiddag dat directe degradatie afgewend is, maar het gat met de herkansing is slechts twee punten. Er zijn nog twee speelronden te gaan. Het onderlinge duel eindigde overigens in 1-1, nadat de thuisploeg via Koos Kuiper op voorsprong kwam. In de tweede helft kwam Gieterveen via supersub René Nijgh langszij.