Ruime winst voor Stadskanaal bij rentree

SC Stadskanaal heeft zich tijdens de rentree in de tweede klasse beloond met een even ruime als verdiende zege op Ruinerwold. Gesteund door snelle goals in zowel de eerste als de tweede helft kon de ploeg van Rick Slor relatief eenvoudig drie punten bijschrijven: 4-1.

Post Image
Post Image
Post Image

Foto’s: Stoffer Bakker

Gevierde Saman

Yordi Saman was in de openingsfase de gevierde man. De aanvaller werd op maat bediend door Jeffrey Bakker: 1-0 na vijf minuten. In de loop van de wedstrijd groeide Bakker uit tot absolute smaakmaker en uitblinker. In de eerste helft raakte Bakker de paal en vond hij de goalie van Ruinerwold nog op zijn weg, maar in de tweede helft was hij twee keer trefzeker.

Subtiele Boerhof

Trefzeker was ook Robin Boerhof. De jongeling maakte zijn eerste competitietreffer in het shirt van de blauwhemden. Het moment waarop hij dat deed was zeer belangrijk: Ruinerwold kwam na de thee sterk uit de kleedkamer en zette de thuisploeg onder druk. Het subtiele lobje van Boerhof verschafte de Knoalsters lucht: 2-0.

Uitblinker Bakker

Helemaal aangenaam werd het toen Jeffrey Bakker de derde Knoalster treffer maakte. De marge van drie goals was overigens van korte duur, want Mark Brinkman werd volledig vrij gelaten en kon raak koppen: 1-3. Het slotakkoord was voor Jeffrey Bakker, toen de flankflitser zijn tegenstanders het nakijken gaf en de bal in de bovenhoek plaatste. Een droomstart.