Overzicht zondag 4e klasse C: Ruime zeges voor THOS en BNC

THOS en BNC kenden een uitstekend begin in de zondag vierde klasse C.

Gieterveen – THOS: 0-5

Promovendus THOS kende een uitstekende start in de zondag vierde klasse C. De ploeg uit Beerta werd tegen Gieterveen al snel in het zadel geholpen door een vroege rode kaart voor de thuisploeg. Daardoor had THOS bijna de gehele wedstrijd een numeriek overtal. Dat kwam ook tot uiting in de score van 0-5. Yannick Lourens scoorde tweemaal voor de bezoekers. Danny Jager, Dave Janssen en Youri Bakker waren eveneens trefzeker.

BNC – Siddeburen: 4-1

BNC boekte een ruime overwinning op ‘nieuwkomer’ Siddeburen. De ploeg uit Finsterwolde had in Rogier Ganzeveld de man van de wedstrijd. Hij nam drie van de vier treffers voor zijn rekening, nadat Pepijn Kroeze namens de thuisploeg de score had geopend. Ruben van der Ploeg deed wat terug namens de bezoekers.

Bellingwolde – Heiligerlee: 3-3

Bellingwolde leek lange tijd op een overwinning af te steven, maar gaf in de slotfase nog een 3-0 voorsprong weg. Martin Ras (2x) en Lesly Korte leken Bellingwolde de zege te bezorgen, maar in de slotfase kwam Heiligerlee nog knap terug en wist het een punt uit het vuur te slepen. Gezien de kansenverhouding over de gehele wedstrijd was dat wel terecht te noemen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Uitslagen 3 februari

Uitslagen van de vandaag gespeelde competitiewedstrijden.

Buinen en Buinerveen in mineur

Het afgelopen seizoen eindigden Buinen en Buinerveen samen in de onderste regionen van de ...

Onstwedder Boys doet uitstekende zaken in Oostwold

Onstwedder Boys heeft uitstekende zaken gedaan in de vierde klasse C, door met 0-5 ...