SJS wint: Springer opnieuw belangrijk

Na drie nederlagen op rij heeft SJS zichzelf een goede dienst bewezen door Middelstum, ploeg in vorm, te verslaan. Op het Hogeland werd het verschil vanaf de strafschopstip gemaakt: Jan Springer tekende voor de enige treffer van de wedstrijd.

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

foto’s: Brigitte de Wijk

Op de heupen

In de beginfase ging de wedstrijd gelijk op, waarbij SJS iets makkelijker voetbalde. Na twintig minuten kreeg Frank Venema het zodanig op de heupen, dat zijn solo alleen maar met een overtreding gestopt kon worden. Dit betekende een strafschop voor SJS. Een klusje dat (dit seizoen) wel toevertrouwd kan worden aan Jan Springer: 0-1.

Slordigheden

De bezoekers kregen een aantal kansen om de score uit te bouwen, maar dit lukte niet. Middelstum werd amper gevaarlijk en wanneer dat een keer gebeurde, dan ging daar altijd een slordigheid van een Knoalster aan vooraf. Daarmee hield SJS de tegenstander in leven, iets wat ook na de thee een probleem bleek.

Opportunistisch

Voetballend was SJS de betere ploeg in het tweede bedrijf. Men kreeg ook de meeste én beste kansen, maar het vizier stond niet goed afgesteld. In het laatste deel van de wedstrijd ging Middelstum opportunistischer spelen, maar de lat en doelman Rozema stonden een tegengoal in de weg.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like